Ga naar de inhoud

We onderscheiden ons door onze sterke focus, onafhankelijkheid en doen die extra stap om de klantverwachtingen te overtreffen.

Wij werken voor een breed scala aan klanten. De sleutel tot onze aanpak is een zichtbare en actieve senior betrokkenheid gedurende het gehele transactieproces. Wij voeren nadrukkelijk geen Corporate Finance werkzaamheden uit, vanuit de onafhankelijke rol die wij nastreven past dit niet in ons profiel. Onze kennis en kunde op het gebied van Corporate Finance draagt wel bij aan de toegevoegde waarde van ons advies. TIC Advisory heeft een sterk en groeiend klantenbestand verspreid over toonaangevende Nederlandse mid-market private equity-huizen, familiebedrijven, corporate finance adviseurs, MKB-ondernemingen, debt providers, banken en grote ondernemingen. Daarnaast werken wij ook voor buitenlandse opdrachtgevers. Zo hebben wij de afgelopen jaren gewerkt voor Belgische, Duitse, Noorse, Zweedse en Japanse opdrachtgevers.

Wij onderscheiden ons door onze sterke focus en onafhankelijkheid. De complexiteit van de transactie kan ons niet gek genoeg zijn. Door onze ervaring doen wij juist dat stapje extra en proberen wij de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze rapportages zijn to-the-point, geen vuistdikke rapportages maar rapportages en adviezen die direct toepasbaar zijn voor uw transactie. Wij richten ons daarbij vooral op de zogenaamde Deal Drivers: winstgevendheid, investeringen, benodigd werkkapitaal en de netto schuldpositie van de onderneming. Onze rapporten worden geaccepteerd door alle banken in het kader van het verkrijgen van een acquisitiefinanciering.

Naast onafhankelijkheid zijn ook wederzijds respect, integriteit, hard werken, denken in oplossingen en natuurlijk humor en plezier aspecten die in ons DNA zitten. Als u zich herkent in bovenstaande en een adviseur zoekt voor het uitvoeren van een due diligence onderzoek, dan komen wij graag met u in contact.

Kijk ook gerust bij onze credentials om na te gaan voor welke opdrachtgevers wij zoal hebben gewerkt.

De 5 van TIC.

0

Transacties

0

Jaar ervaring

0

% Data-analyse

0

Uur borrel