Ga naar de inhoud

Wouter Ingwersen treedt toe tot partnerteam van TIC Advisory

Een jaar na zijn start bij TIC Advisory is Wouter Ingwersen benoemd tot partner bij de overnameadviseur.

Ingwersen maakte in het voorjaar van 2023 de overstap naar TIC Advisory. Hij heeft een rijke ervaring in fusies en overnames, met een focus op financiële due diligence – het voornaamste expertisegebied van TIC Advisory.

Sinds zijn start bij het kantoor heeft Ingwersen bijgedragen aan belangrijke transacties, waaronder de overname van De Haan Petfood door United Petfood (gesteund door Waterland) en van H&S Group door Royal Den Hartogh Logistics.

Hiermee heeft hij zich volgens TIC Advisory bewezen als volwaardige allround due diligence-professional is die in staat is volledig verantwoordelijk te zijn voor complexe opdrachten.

“Wouter heeft in korte tijd laten zien dat hij een enorm toegevoegde waarde heeft voor ons team”, zegt Ralph Hoogerhuis, partner bij TIC Advisory. “Mede door zijn bijdrage en zijn scherpe inzicht in complexe transacties heeft TIC Advisory haar positie op de markt kunnen verstevigen.”

“Zijn klantgerichte aanpak en ondernemende ambitie zijn een perfecte match met de waarden van TIC Advisory”, voegt mede-partner Jos Raben toe.

Ingwersen reageert verheugd op zijn partnerbenoeming. “De kwalitatief hoogwaardige en pragmatische inborst van TIC Advisory spreekt me enorm aan en past ook het beste bij het marktsegment waar ik me graag in begeef. Ik kijk ernaar uit om samen met TIC Advisory en ons team van gedreven professionals te blijven werken aan het behalen van de beste resultaten voor onze klanten.”

Voordat Ingwersen in dienst trad bij TIC Advisory, was hij werkzaam op de afdeling Due Diligence van RSM Transaction Advisory Services. Daarvoor maakte hij deel uit van EY.

Gedurende zijn loopbaan heeft hij leidinggegeven en bijgedragen aan talrijke omvangrijke en complexe (grensoverschrijdende) transacties, waarbij hij zich voornamelijk richtte op overname due diligence, vendor due diligence en financiële modellering.

TIC Advisory, met kantoren in onder meer Amsterdam, Deventer en Leusden, is toonaangevend in het adviseren van zowel corporate klanten als private equity-partijen bij hun financiële due diligence voor buy- en sell-sidetransacties.

De 5 van TIC.

0

Transacties

0

Jaar ervaring

0

% Data-analyse

0

Uur borrel