Ga naar de inhoud

TIC Advisory genomineerd als Best Transaction Services Firm Mid-Market 2023

De ‘Ultimate shortlist of leading M&A and PE experts’ in Nederland is gepubliceerd.

Met trots en enthousiasme melden wij dat TIC Advisory genomineerd is in de categorie Best Transaction Services Firm Mid-Market. Dit weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, de harde inzet van ons team en tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Dit jaar bestaan we in december 5 jaar! Wat een prachtige bekroning zou het zijn om dit te vieren met de Award Best Transaction Services Firm Mid-Market.

Bovendien staat Yielder Group (een participatie van Capital A Investment Partners) genoemd met de overname van Veneco in de categorie Best Small Cap Deal, waarbij TIC Advisory | Financial Due Diligence betrokken was als Buy-Side Due Diligence advisor. Wij Feliciteren de voormalig aandeelhouders van Venéco Wilbert Nederpelt, Edwin Veenman en de kopers Herwin van der Kamp (CEO van Yielder Group) en Capital A Investment Partners met deze nominatie.

Wij kijken uit naar de uitreikingsavond op 14 december en wensen alle medegenomineerden veel succes. Laten we samen de M&A-sector blijven innoveren en excelleren!

https://mena.nl/artikel/genomineerden-bekend-mena-awards-2023/

De 5 van TIC.

0

Transacties

0

Jaar ervaring

0

% Data-analyse

0

Uur borrel