Ga naar de inhoud

Meer dan cijfers: TIC Advisory in Brookz 500 Editie 2023

Brookz, het grootste platform voor bedrijfsovernames in Nederland, heeft ook dit jaar haar Brookz 500-editie uitgebracht. Hierin worden de meest toonaangevende adviseurs, dienstverleners en investeerders in de Nederlandse mkb-overnamemarkt gepresenteerd.

In deze editie gaan de partners van TIC Advisory, Ralph Hoogerhuis en Jos Raben, in op hun benadering van Financial Due Diligence. Ze benadrukken dat hun aanpak verder gaat dan louter het analyseren van financiële gegevens. In plaats daarvan richten ze zich op persoonlijk contact met klanten en diepgaande gesprekken om het niet-financiële aspect van een bedrijf te begrijpen.

Het gesprek onderstreept het belang van een holistische kijk op financiële Due Diligence, waarbij de menselijke factor en niet-financiële factoren in overweging worden genomen om een grondig begrip van een bedrijf te verkrijgen. Hierdoor kunnen klanten beter geïnformeerde beslissingen nemen bij investeringen, overnames en andere zakelijke transacties. TIC Advisory ziet het als hun taak om de kern van het bedrijf te ontdekken, wat verder gaat dan de oppervlakkige cijfers.

We beschouwen onze vermelding in de Brookz 500 als een grote eer en zijn zeer benieuwd naar uw mening.

Ontdek het volledige interview hier en deel uw gedachten met ons: Tic – Brookz 2023 artikelBrookz 500

De 5 van TIC.

0

Transacties

0

Jaar ervaring

0

% Data-analyse

0

Uur borrel