Ga naar de inhoud

Crash course Due Diligence podcast 

abc-depodcast

Wat is Due Diligence?: Due Diligence is een essentiële fase in het proces van bedrijfsovername. Het is een grondige analyse die potentiële investeerders of kopers inzicht geeft in de financiële gezondheid, juridische status, operationele werking en marktpositie van een targetonderneming. Deze stap is cruciaal om de risico’s te minimaliseren en een weloverwogen beslissing te nemen.

De expertise van Jos Raben: Jos, met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van financiële due diligence, biedt in het interview een gedetailleerde blik op het proces. Hij benadrukt het belang van een grondige evaluatie, niet alleen om potentiële risico’s te identificeren, maar ook om kansen voor waardecreatie bloot te leggen.

Belangrijke Inzichten uit het Interview:

  • Toegevoegde Waarde van Due Diligence: Jos legt uit hoe due diligence de basis legt voor succesvolle zakelijke transacties en helpt bij het maken van geïnformeerde beslissingen.
  • Voorbereiding op Due Diligence: Een sleutelaspect dat Jos aanhaalt, is hoe ondernemers zich kunnen voorbereiden op due diligence processen. Dit omvat het organiseren van financiële documentatie, het begrijpen van marktdynamiek, en het klaarstaan om essentiële vragen te beantwoorden.

Luister naar de Podcast: Voor een diepgaande duik in de wereld van due diligence en om rechtstreeks van Jos te horen, nodigen we u uit om naar de podcast te luisteren. Beschikbaar op Spotify en Apple Podcasts.

  • Voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen ondersteunen in uw due diligence behoeften, neem gerust contact met ons op.

De 5 van TIC.

0

Transacties

0

Jaar ervaring

0

% Data-analyse

0

Uur borrel